Translate

21 February 2010

filem wajib tonton 2010..

video

Baru triller dah best cam nie... akan ditayangkan sekitar 2010...nantikannya...


17 February 2010

5-day holiday

Hari nie masuk hari ke-6 cuti semester penggal pertama...agak menguja dan memenatkan....

12/02/10 Jumaat - Bertolak pulang Dari UTHM ke SEREMBAN... drive kete naz....

13/02/10 Sabtu - Bajet nak tidq sampai kul 2 ptg... mak den kojut suh ikut g kenduri kawin kawan lama mak n abah... argh malas tul...tp mak ckp ROFIE (member lame sek tadika dulu) ikut... cantikla ade member... jauh tu g kenduri kawin kat MUAR... dah dekat kat UTHM dah 2...huhu...

malam nie jugak si rofie dengan murah dan baik hatinya membelanjakan dirinya buat kami rakan2 lamanya... habis malam 2 rofie kene ketuk... 150 jugak la....





S.P...Secret Recipe

14/02/10 Ahad - G kenduri kawe TUTY lak kat melaka...ucapan tahniah Buat TUTY n suami semoga hidup berkekalan hingga ke anak cucu...amin


15/02/10 Isnin - Balik kg Tapah... mak abah n irawan balik kg....penat oooo 3 hari beturut-turut drive ... patah tulang punggul ku...huhuh

16/-2/10 Selasa - Berjaya memujuk org tua ku untuk ke Cameron...huhuh... g tempat sejuk yg pura2 sejuk... panas je kat atas 2... x beli pe pn... setakat rasa aiscream strwbery, beli strwbery, n beli teh je...jln beberapa jm je... tp ok la...





cameron

p/s Jalan je ... assgment x siap pn g... waaaaa... nak cuti lame lagi...

10 February 2010

Wak LU....

Ada perumpamaan menyebut 'berkawan biar beribu berkasih biar seorg'... bukan nak certa pasal berkasih... tp pasal berkawan..., manusia nie mmg banyak ragam, cara, perlakuan, tingkahlaku, perangai.... buruk baik diri sesorg 2 hanya mereka yg rapat je tau.... tp knpa kita sebagai seorg yg dewasa dan boleh berfikir secara rasional tidak boleh menerima pendapat org lain.... adakah anda berasa DIVA... Waklu... nak jd DIVA g masuk pertandingan menyanyi then declare diri tu DIVA....

Andai kata anda sebagai yg dewasa boleh menerima kritikan, cercaan, umpatan... i'm respect u,... but bagi yg tegur cikt nak melenting, memaki hamun....waklu... x profesional la kakak2 abg2 makcik2... i'm not perfect prson... but i should to be perfect...org kat luar memadang tingkah laku dan perangai kita... so beware....

Boleh dikatakan manusia akan berlainan sifat dan perangai setiap hari... adakalanya sedih, adakalanya gembira.... tp jangan buat sampai org menyampah........

p/s.. x elok putuskan hubungan persaudaraan sesama islam... tp lect ade pesan...jgn banyak gelak... n jgn banyak begaul dengan perempuan bukan muhrim.... nanti gelap hati....

02 February 2010

Amukan TEst..........

"ko siap td????"
tah la.... soalan cam !@#$%^&*(.... bukan susah careless je... teori aq tingglkan semua...
ko ok?? siap??
x jugak.... tah la...

P/s nak kata soalan susah x la sangat.. nak kata perasan bagus..bagus ke???... tp dapat je paper otak jadi blur badan jd nervous... semua x leh jawap... waaaa.... :(