Translate

01 July 2009

BiLer TerPakSa MeniNGGalkAn PARKSON & RakaN-RakAn

30-06-09 tepat jam 10.00p.m waktu parkson, seremban terminal 1.... aq melangkah kan kaki keluar buat kali terakhir sebagai promoter Part Time kat situ.. sedih, hiba, rindu & gembira antara reaksi yang dpt aq gmbarkan...


sedih:- kerana terpaksa meninggalkan rakan2 yang baru je kenal sebulan... ade 2 x sampai pn sebulan... i miss u all.... miss me 2 ok... ahaks...

hiba:- biler ade org apprcte hasil kerja kite walaupun kene marah kne tengking... but i'm stll cool beb...huhuhu... buat kak sante ade mase,waktu dan ketika ketemu kita york..

rindu:- rindu suasana waktu break bersama teman2, gelak ketawa bersama, mengumpat besama, mengutuk pn besama... kepada yang diumpat dan dikutuk ampun dan maaf kiranye korg terasa, tesakit atau teramik atie k... maaf kan insan yang kedil ini.. (kite umpat cikit je...)

gembira:- gembira dapat melepaskan rindu dengan mengSNAP gambr untuk kenangan dihari tua....

sekalung ribuan terima kasih bt... En. Min, En. ismail, Kak Vasante,Madam yang sudi menerima kehadirin aq sebagai penghias sementara di pakson selma sbulan... to security,clearner wat keje lek lok k.... dan akhir sekali untuk semua promoter part time naz, man, ayu, salwa, huda, salwa2, ieka, iera, acap, azli, aie, halim, intyia, sabri, shamir, aida, ain, n semua la... rmai ar..lupe nme... i miss u all....
aq ngan azli..........DolcEDion Sunglass


aq ngan tirah...............aq ngan patung xde kpla


naz,aq,azli n acap.............dolcedion handbag


kat kantin atas................mcd time

aq n hidayah.....................mcd time2

makn besar

aq ngan rakan2 sepejuangan



p/s UTHM aq kembali dengan azam n semangt baru...chaiyok

7 comments:

nazlizan said...

nampak sngt aku ni kaki sibuk

owner said...

asal lak........???????

isham said...

naz kau memang penyabu kt pson tu.....
tk tahu ke....?

isham said...

4 u fend & naz...
all the best in ur result u all...
klau boleh aku nk tengok result korang tp jgn padam dgn meka lak....
kite mesti bangga dgn result yg kite usahakan selama berbulan2 tu...
jgn lupa tunjuk....

kehidupan dunia adalah permulaan sebuah jalan serita yg kite reka tanpa kite sedari walaupun ada kemanisan tetapi ade kepahitan namun kepahitan tu lah yg mendewasaan kite....

kalau malam enggan mengundang kehadiran bulan ape akan terjadi....
dan siang lebih gemar bulan berada disamping matahari....

siang bergabus,
malam kepanasan,
kalau benar sayu,
jangan disimpan.

from:- ur frend...

DAN SEBENARNYA...afend said...

to isham:- sape yerk kmu...tq...

isham said...

teman....

malam kesunyian....
manakala siang kemarau hujan.....

nazlizan said...

isham ni sape? hmpeh