Translate

07 November 2009

Malangnya Masa jawap paper Sepanyol



Orang jawap pekse dengan pen dan kertas....
tapi aq jawap pekse ngan lampu siling yang jatuh betul atas ketas pekse aq.....

nak dijadikan cite semalam paper terakhir untuk minggu nie nye pekse...
selepas berhempas pulas menelaah dptlah relax sekejap
untuk next paper rabu depan....

ingat dapat la jawap ngan tenang semalam...
alih alih jatung nie rasa cam nak gugur je.....
paper baru je start lima minit...
masa 2 ade dengar bunyi "krek" kat atas kepala nie ha
belum sempat nak pandang atas... siling dengan muatan 2 lampu kalimantan
memghempap ke meja...

seb baik die ade wayar so duration die nak jatuh 2 agak slow la...
mmg time 2 dah x leh ckp pape dah.....
takut sngat......

lect tnya....." awak ok, boleh jawap x?? awak relax dulu... x pe lepas nie awak leh buat report"

aq ok je... cuma x sangka leh kene kat aq... mmg tuhan 2 nak tunjuk kot...
bnyak dosa kot...hehehe....

soalan plak susah cam -----------
boleh x boleh hentam je...


P/S kepada pengurusan universiti x kan bangunan baru dah mcm 100 tahun je,
suke lagi tgk menara condong teluk intan.....




4 comments:

pudding pie said...

mak ai, time exam plak tuh
len kali check dulu tempat exam
heheheh

jwb kt tempat yg sme lg ke?
kitorg leh pilih2 nk jwb exm kt meja mne2

aRe_fEn_D said...

mmg leh pilih... kitorg exam selalu kat dewan pekse khas... memandangkan bahasa asing student sikit2, so die wat kat kelas yg boleh bukak pintu tengah 2... tp x la seselesa kat dewan besar... bngunan 2 baru lgi x sampai pn 10 thn rasenye... syukur x de pape..kalu jatuh ats kepala mau bocor kpla nie

sumijelly said...

ishk..sebaik kene atas kerta..
kalu atas kepala.. saman jer..
bahaya tul..

http://sumijelly.com

aRe_fEn_D said...

2 kalu kene atas kpla n leh sdr lagi...kalu x... huhuhu