Translate

15 December 2010

SelAmAt TinGGal Kelisa.....

K031-K136-fkaas student-

Gud Bye kelisa...Welcome to rumah sewa... next sem
walaupun kediaman ini merupakan rumah kedai yg di renovate menjadi kediaman pelajar.. not bad la.. ade TV ade washing machine... boleh curi2 masak lagi dalam rumah.... sory makcik cleaner yg sentiasa bengkek je ngan bebudak umah kami...

menanti steamboat masak en rodi kite nie....

Nak dijadikan cerita... tamat je Exam baru2 nie 9.12.10 kami telah berpesta, kiranye nak celebrate menandakan exam dah abis + malam hari terakhir di Kelisa.
bukan parti liar ok just makan2 hasil duit rompakan..eh x la duit pungutan...


Tengok la... bertapa tamaknye budak tu makan.... ish3, sedap beb steamboat tomyam+sup puas makan sampai x abis... aktiviti nie sbnrnye dah dibuat sem lepas kt kolej tdi, sem nie kt kelise, sem akan dtg umh sewa plak jd mangsa...kite tgk umh sape kene :)

Macam mana la makcik cleaner x ngamuk... asal pagi je mesti bersepah... ala makcik tu pun nak cuci tandas sebulan skali... so kitorg bg keje lebih ckit kt makcik tu... walaupun tempat sempit namun makan merupakan topik utama ketika itu... ade la suara2 sumbang 'bila la aq nak 2nd round nie' relax bro bnyk g mknn tu...


Malam tu jugak salah sorg dari housemate aq nie nak ke UK-London industrial Atachment (UEL).. org sibuk masak n makan.. die duk mengemas... flight kul 5 pagi katenye tp dari Singapore.. tu yg kene gerak ke Singapore malam tu... skunk nie tengah enak die disane melayan awekz2 mat salleh di sane... very the vookkk katenye... x nak mintak lebih dapt bawak balik snowman dah kira ok... huhuhu.. final year aq dan rakan2 penentu masa depan kami sebagai seorang engineer... chaiyok geng!!..



4 comments:

mynameisjamboo said...

steamboat je...bile nk wt bbq lak ke

iSmAiL sAllEh said...

ye je aweks romate aku tu.....

dolce_afend said...

steamboat je mampu buat skunk nie... xperlu pkir ruang n masa... mybe next time kalu bercamp baru bt bbq kot...

mail... roomate ade kat LONDON tgh usha AAC.. ko nak satu... aq roger die k...huhuh :)

Firdaus® said...

gud luck~