Translate

30 November 2011

16 Jam terakhir

Adush banyak lagi barang nak packing nie...
sempat ke x nie.. assgment, project ,PSM semua x siap lagi...
mati lah...

Semoga misi berjaya
amin....


10 November 2011




video

Speechless

AkU & MeReKa Di MaSa KecEdeRaAn

Salam...
Wah!!! tajuk nak gempak cam main bola pulak ye...
tulah pejam celik-pejam celik... rase macam semalam je br amik degree... x sedar dh 3 tahun kat U nie.. dikesempatan yg ade nie lah ruangan masa di di curik takala masing2 sibuk ngn PSM, Assgment, Test...Untung la sem nie klas sampai rabu je... khamis, jumaat, sabtu kami buat project kat AIR Papan, Mersing...

Yg penting kami enjoy bersama.. pasnie nak jmpe n together2 kene tnggu lagi 5 taun.. x naya kalu dlm tmph 5 taun nie aq dah duk overseas. x dpt jmpe korang (berangan lebih tol)

sedikit gmbaran percutian kami di sane...

07 November 2011

MISI Penting




Masih Lagi mencari, menanti dan menunggu....

Adakah ia akan muncul bersama kelipan2 bintang di langit @ mendung yang mengiringi perjalanan nanti.?

Mengharapkan ia muncul

Sebulan yang penuh pengharapan