Translate

10 November 2011

AkU & MeReKa Di MaSa KecEdeRaAn

Salam...
Wah!!! tajuk nak gempak cam main bola pulak ye...
tulah pejam celik-pejam celik... rase macam semalam je br amik degree... x sedar dh 3 tahun kat U nie.. dikesempatan yg ade nie lah ruangan masa di di curik takala masing2 sibuk ngn PSM, Assgment, Test...Untung la sem nie klas sampai rabu je... khamis, jumaat, sabtu kami buat project kat AIR Papan, Mersing...

Yg penting kami enjoy bersama.. pasnie nak jmpe n together2 kene tnggu lagi 5 taun.. x naya kalu dlm tmph 5 taun nie aq dah duk overseas. x dpt jmpe korang (berangan lebih tol)

sedikit gmbaran percutian kami di sane...

3 comments:

fizah said...

aha...bru perasan tagline tu mcm matluthfi nye cara ckp~psl skeptical drama kt malaysia...huhu..ok penulis:slmt berblog...weee~

dolce_afend said...

huhuhu selamat berblog...

fizah said...

cumil nye ikan buntal...~wee