Translate

25 June 2009

BiLer NontON 1st TayAnGAn TRANSFOMER...



PERrgh! 23-06-09 jam 3.00 a.m baru je balik dri nonton Transformers: Revenge of the Fallenkan… cite nie memang hbis super duper best la… sampai xkedip pn kelopak mate aq nie ha… best sesangat.. patutnye tayangan di Buat 24-06-09 tp kirenye aq nie tegolong dikalangan mereka yang dpt tgk awl la cite nie…jgn jelous… tp yg amat menyedihkan tiket aq ilang waaaaaaaaaaaa...... kat terminal 1 seremban. huh! cite ni Seperti yg di harap dan dinanti2 kan

ptg time beli tiket 2 kul 2 pm... beli ngan member... tah camne leh ilang...mlas la nak cite detail... wat sakit atie je.... biar ia berlalu.. nak mintak tkt baru dah kul 6 petang org opis dah balik... so x dpt la penjual tiket 2 tlg.. so dek kerana transfomer terpaksala beli yg baru je... waaaa... org tiket sorg rm8 aq rm16.... sit same je... bukan diraja pn lyanan nye... ade hikmah kot...huhuhu...

kalu nak dicmprekan ngan trnsfomer 1 yg no 2 nie rase nye lebih best ciket je kot.. tp teknik CGI yg digunakan menyebabkan ia seronok untk di tonton... yg blum tgk 2... rase2nye dvd dah kuar kot... slalu kan cam2..bl je. tp cite ni mmg lame gler dari kul 11.45 p.m masuk n kluar balik kul 2.30a.m korg kira la sndiri ye...

p/s tepon mak kate balik lmbt... kmu x keje ke besok (nada marah) hehehe sori mum...

4 comments:

pudding pie said...

ish, ni yg rse nak pi tgk nie!!!
msh tak berkesempatan..huhu

dolcedion said...

ade mase g nie...mmg x mengecewakan cite nie....

e k i n . said...

kite tgok citer niyh first day dye kuar ritu , tak menyesal tgok.....
mcm nak tgok lagi.....
hahaha ;p

rynn said...

yup..mmg best giler.. sapa yg x tgk.. sila kunjungi pawagam yg terdekat.. tp rasanya semuanya full house..