Translate

21 June 2009

BiLer OrG kAtE KamI SeRuPa

hari nie genap la 25 hari aq bekerja sebagai promoter part time..gaji bulan Mei yg aq keje 5 hari 2 dah dpt... adela cikit dpt.. hahaha tgh kering bngat nieh..huhu...
dalam sebuk2 keje ade la sorg mamat nie... nak kate hensem aq lg hensem (perasan tul) x de ar main2 je...hehehe :)
nama mamat tu tah pe tah tp aq pnggl azli je... name aq pn die x tau kot..hurm.. aq jumpe die time mula2 nak interview keje kat dlm opis parkson dlm hati aq (berbicara) budak nie pn nak cari keje part time gak ke... dress up mcm mt rempit je.. lntak la jnji aq dpt keje... time 2 aq pakai smart cam org nak mintk keje opis... kelakar tul...
dan bermulanya org kate aq serupa ngan die time die start keje... die lmbt ckit... aq msuk lu...huhuh... org pertama yg cm die kembar aq x lain x bukan ialah NAZLIZAN NASIR hahaaha... die tu semua perasan... aq pn x perasan... dan dari situ sorg-sorg promoter tanya ...
EH KO ADE ADIK KEMBAR KE???
ADIK KO KEJE CINI GAK KE???
seingat aq ag je anak pN Sariah N En AbD KadIr... x de kembar2 de...
huhuhu... sampai PEMaNeNT aq kak sante pn ckp aq ade adik ke keje cini...pening pale...
ade gak yg ckp ko wat pe kat ladies department 2 td aq nampak ko kat bhagian CArtoon.... wawawa huhuu... tp biler aq amati balik x de pn same... yelah aq nie gelap cikit je dari die...hehehe
die kacukan cine... memag ar putih... pape lah janji aq dpt seorg lagi teman baru... budak azli nie student UTM amik coz mekatronik... dah tahun 2 dah...kira same ar tp die mude sethun dari aq... k sape yg baca kisah nie amatilah muka kami bedua.. same ke????

P/S x perlu jadi org lain untuk meraih populariti.... be ur self k... chaiiyok!!!!!!


4 comments:

The Sya said...

lebey kurg je...
tp statement anda lebih encem x leh diterima pakai sbb 2 2 pun x encem...

hahahha =P

DOLCEDION said...

hurm.... x encem...tp sweeeeeeet....... heheheh

pudding pie said...

sme tang pkai glasses kot..
tp tgk tak putih cam cine pun???
btul ke statement tue..hehe

owner said...

tu coz chya yg buat die nmpk glp 2...tp die mmg putih...huhuhuhu.....