Translate

11 August 2009

BiLer cuTI UTHM DaH DirAnCanG



Pengumuman!!!!!



UTHM akan bercuti bekuatkuasa dari 12hb-23hb ogos.... maknenye 4 HARI EXTRA + cuti mid term yg sedia ade seminggu...

Yg aq begang kenape cuti nie di buat lepas Majlis KONvokesyen Ke-8 dan bukan sebelum majlis konvo... mmg x dinafikan ramai student deman + ade sintom H1N1 tp student 2 ini hanya di kuarantin dalm jangka masa tertentu saje... nak tunggu kes Kematian ade baru nak luluskan cuti kot....

Ape-ape pn cuti nie x bemakna bagi aq yelah... minggu cuti yg di beri ni adalh minggu test.... maknenye test akan di postpone after naik cuti nanti.... naik cutidh memang banyak test + test postpone... waduh..... pening kpla gue... cuti nie cuti belajar je kot... kalu aq rajin la...huhuhu


p/s WOI!!!! jadi ke program expedisi Gunung ARong... x kan UTHM cuti aktiviti luar pn cuti?????




4 comments:

aien~s corner said...

bez nye dh cuti.. aien ni xcuti2. mala d kurung taw dlm poly ni.. sume gara H1N1 ni...huuhu

Afend said...

x pe dak poly dah cuti panjang dah.... baek dikurung dari melepaskan virus kluar dari kampus 2...hahahaah

Mazni Maisya said...

cuti nk bebeskan diri dr virus. tp kalo cuti g bpoya time cuti, same je cam x cuti, tp cari virus kat uthm..
kesimpulannya, same je...
*actually, i x suke cuti ini!!! benci*

ken_Tank91 said...

cuti kali ney bermakna jugak ape..
nti ble test tangguh, bleh study lebih..
huhuhu