Translate

23 March 2010

Pameran Untuk Tanah...."From Nature We Build"

Suasana petang yg syahdu dan nyaman dek kerana hujan petang membuatkan aq rasa nak tdr je.. dah penghujung2 sem nie kelas manjang xde je.. patutnya time2 camnie la kita perlu menambahkan ilmu dengan menbaca, nie x,... duk tungu kul 5 nak bukak FB... ape kes!!!FB berhantu...actually nak cite pasal exhibition GEOFEST 2010 peringat UTHM.. sebanyak 65 kumpulan telah menjayakan program nie...so x ralat sangat la kalu dapat top 10 kan... tahniah buat my group...

Walaupun 10% je untuk markah 'carry mark' tp pemenang berpeluang mewakili U ke peringkat IPTA di UNIMAP 3/4/2010.. sebenarnya program sebegini lebih bnyak membantu dan mengajar pelajar bukan saje dari segi akademik tetapi skil of communication yg lebih penting.. biar la org ckp ko mcm nak nangis doh... yg penting puas hati hasil dari bacaan dan telaah yg teramat singkat... hahahaah :P...

sedikit memorial untuk tatapan..




p/s 2 lagi project menanti+ final exam...argh!!!!!

1 comment:

BuD@k DRuMsTiCk said...

Salam ziarah.Nak buat ikon smiley kita sendiri ? sila klik sini skrg http://merdayka.blogspot.com ,ok bye