Translate

05 November 2010

KeMbAli Beraksi & BeRiTa MeNyEdiHkaN


Lama rasenye jari jemari ini tidak menaip gosip2 terbaru..."gosip kew??".. bukan bermaksud ingin terus melupakan dunia blogger ini, tetapi kekangan masa dan kemalasan melanda jiwa dan raga membuatkan hasrat dan niat untuk merencana cerita di dalam ini blog terbantut.. kini setelah hampir 2 bulan menyepi tanpa sebarang berita, aku kembali beraksi, kali ini tiada post yang menjaga hati dan perasaan. Yang ada kini adalah luahan hati yang suci dan telus yang akan membuatkan "tams-ismail" merasa seakan-akan ingin menikam diri ni dengan sebatang pen carera... huhuhu...



Pagi tadi tepat jam 7.00am aku dikejutkan dengan bunyi sms yang menyatakan "kamal xcident".. biar betik, semalam sempat aq bergurau dengan-nye supaya menyembunyikan router TM tu didalam box polistren supaya aku dapat mengunakannya sekembalinya aq ke kelisa... dan malam semalam sempat juga die memberitahu die ber-karaoke bersama beberape teman (gtalk)... katenye tension menyiapkan projek design... dengar cerita dari teman yang ada di tempat kejadian die dimasukkan ke bilik pembedahan untuk membuang darah beku yang berada di dalam kepalanye... dan kini keadaan-nye semakin stabil... ingin sekali diri ini melawatnye namun apakan daya aku sudah pn sampai ke teratak ku di seremban, dan insya-ALLAH diri ini akan dtg melawatnya pada hari isnin... buat House-mate kesayangan yang suke memasak EN. KAMARUZZAMAN aq DOAkan agar kesihatan yang sebainya-baiknya diberikan Oleh-NYA untuk kamu... nanti dah sembuh kita karaoke bersama.... AMIN


3 comments:

iSmAiL sAllEh said...

kalu aku suruh kahar je tikam ko blh,,,,

NN said...

kembali beraksi...

dolce_afend said...

mail :- kalu kahar nak tikam bnyak kali pn x pe... i rela....